enfrdeitptrues

Gebied: Zuidoosten van de Verenigde Statenpantherophis guttatus candycane1

Lengte : max. 130

Voedsel: muizen, jonge ratten, kuikens en vogeleieren

Nederlandse naam: Korenslang

De korenslang is een van de meest gehouden slangensoort ter wereld. Ze zijn doorgaans goed te hanteren en hebben een fraai uiterlijk. Momenteel zijn er vele (kleur)variaties en er zullen steeds meer soorten bijkomen. De klassieke kleur is rood met enkele kleurvariaties. De jonge dieren zijn over het algemeen wat donkerder maar kleuren later goed bij.

Verzorging: Het dier stelt geen bijzonder eisen. De temperatuur is overdag rond de 27 graden en daalt ‘s nacht tot 22 graden. Als bodemsubstraat gebruik ik houtvezel. Ze mogen er graag in woelen. Een middelgroot terrarium voldoet in verband met hun grootte. Je kunt wat kunstplantjes gebruiken of een stukje kienhout. Een waterbakje maakt het geheel compleet.

Voortplanting: Een winterrust (afkoeling van enkele graden) in de maanden november, december en januari is aan te raden. Ze paren in het voorjaar en leggen tot maximaal 25 eieren. Het uitbroeden geschiedt op/in vochtig vermiculite. De incubatietijd is 60 tot 62 dagen bij een broedtemperatuur van 28/29 graden.

Klazienaveen

Klazienaveen - centrum
klazienaveen centrum
 - Klazienaveen -
daar moet je heen.


Koningspythons

Hebben koningspythons uw interesse?
Nog 4 beschikbare dier te koop!


2020 BPBM2


Counter - 1 jun 2018

Today 26

Yesterday 111

Week 137

Month 2403

All 131859

Currently are 8 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions